PSV
1 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars-affaire blijft voor problemen zorgen: Nike haakt af'

'Overmars-affaire blijft voor problemen zorgen: Nike haakt af'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 mei 2022 – Royal Antwerp zou in zee gaan met Nike als nieuwe kledingsponsor, maar dat gaat toch niet door. De komst van Marc Overmars als technisch directeur zou ervoor gezorgd hebben dat de deal uiteindelijk is stukgelopen. De partijen zouden 'in goed overleg' hebben besloten om het contract te verscheuren.

Dat meldt Gazet van Antwerpen. Overmars vertrok dit seizoen bij Ajax nadat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, onder andere door dickpics naar vrouwelijke medewerksters te sturen. Na zijn gedwongen afscheid in de Johan Cruijff ArenA hoefde hij niet lang thuis te zitten, na twee weken zat hij al om de tafel met zijn toekomstige nieuwe club om te praten over een contract. Na meerdere gesprekken werd hij gepresenteerd op De Bosuil.

Antwerp gaat door het verscheuren van de driejarige overeenkomst verder met Jako als shirtsponsor. Dat bedrijf is al sponsor sinds 2016 en blijft nu dus trouw aan de club. Jan Jacobs, de baas van het kledingbedrijf liet zich onlangs al uit over het beëindigen van de samenwerking. Hij noemde het 'doodjammer', maar liet meteen weten 'altijd klaar te staan' als de club dacht aan een hernieuwde samenwerking. Jako blijft dus aan de club verbonden met een nieuwe meerjarige verbintenis. 

Na de komst van Overmars was er veel kritiek op de Belgische club. Meerdere sponsoren wilden niet verder met de club. Voor Jako geldt dat dus niet. Het Belgische medium spreekt van 'een uitgebreidere deal' dan de afgelopen jaren.

FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd