PSV
2 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Anderlecht wil ondanks financiële problemen ver gaan voor Zirkzee'

'Anderlecht wil ondanks financiële problemen ver gaan voor Zirkzee'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 mei 2022 – Joshua Zirkzee kan zijn carrière voorzetten in België. De aanvaller werd dit seizoen al verhuurd aan Anderlecht en die club wil dolgraag langer met hem door. Hoewel hij nog een eenjarig contract heeft bij zijn eigenlijke broodheer Bayern München hoopt men in Brussel dat hij nog een jaar gehuurd kan worden.

Het Nieuwsblad denkt dat de Duitse club het contract gaat verlengen van de spits, waardoor Anderlecht hem mogelijk nog een jaar kan huren. Gaat Bayern zijn contract niet verlengen, dan willen de Brusselaren hem definitief proberen over te nemen. De aanvaller was goed voor achttien doelpunten en dertien assists. Uitstekende cijfers, waardoor hij de clubleiding van Anderlecht helemaal heeft overtuigd. Hij wordt gezien als belangrijke speler om komend seizoen weer een serieuze gooi te doen naar de titel.

Anderlecht heeft het financieel lastig, maar zou toch willen investeren in de Nederlandse spits. Hij maakte afgelopen seizoen zoveel indruk dat verwacht wordt dat hij over een aantal jaar het veelvoud gaat opleveren van een mogelijke transfersom. De club heeft wel een maximaal budget van tien miljoen euro in gedachten voor de aanvaller, die afgelopen maanden ook kortstondig aan Ajax en PSV werd gelinkt. Echt concreet is die interesse niet geweest, tot dusver.

Lewandowski-transfer
Het kan dat Bayern helemaal niet mee wil werken aan een vertrek van de aanvaller, aangezien Robert Lewandowski de Duitse club wil verlaten. Hij zou azen op een transfer naar FC Barcelona, waardoor der Rekordmeister wellicht Zirkzee meer speelminuten kan beloven in de Allianz Arena.

FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd