'Project van de zomer': Neymar moet vertrekken, maar wil niet weg

'Project van de zomer': Neymar moet vertrekken, maar wil niet weg

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 mei 2022 – Het huwelijk tussen Paris Saint-Germain en Neymar is mogelijk voorbij na de zomerse transferperiode. De Franse landskampioen ziet de aanvaller graag vertrekken, maar zelf zit de Braziliaan helemaal niet te wachten op een nieuwe werkgever.

PSG zou inzetten op een nieuwe koers nu het weer niet is gelukt om de Champions League te winnen. Alleen de eerste plaats in de competitie is niet genoeg voor de Fransen, waardoor er volgens de voorzitter iets moet gebeuren binnen de selectie. L'Équipe meldt dat het verkopen van Neymar 'het project van de zomer' wordt voor de club, maar de Braziliaan wil het liefst blijven. Hij weet dat hij bij geen enkele andere club zomaar 35 miljoen euro per jaar gaat verdienen.

Neymar kwam in 2017 voor 222 miljoen euro over van FC Barcelona, maar hij heeft de ploeg niet kunnen helpen aan een CL-zege. Nu de aanvaller de afgelopen jaren vaak te maken heeft met blessures en niet meer de grote ster van de ploeg is, wil PSG graag van hem af. De club neemt verlies, er zou 'een bescheiden transfersom' nodig zijn om de Braziliaanse dribbelaar op te halen uit de Franse hoofdstad. In Parijs heeft hij nog een contract voor drie seizoenen.

Mbappé-invloed
Kylian Mbappé verlengde onlangs zijn contract bij Paris Saint-Germain, terwijl hij op weg leek naar Real Madrid. De aanvaller zou geen geweldige band hebben met Neymar en dat hebben aangegeven bij de bestuurders van de club. Mogelijk speelt dat een extra rol om de Braziliaan te laten gaan. De Fransman zou hebben aangegeven 'niet tegen een vertrek te zijn' van zijn ploeggenoot.

Reacties

gerelateerd