Feyenoord volledig fit naar finale: basisplaats Bijlow 'aannemelijk'

24 mei 2022, 22:11

Justin Bijlow lijkt woensdagavond onder de lat te staan in de finale van de Conference League. De doelman van Feyenoord werd de laatste weken klaargestoomd voor die finale en zou het volgens Arne Slot moeten gaan redden. Het zou in dat geval zijn eerste wedstrijd sinds begin maart worden. 

Toen liep Bijlow een voetblessure op, die aanvankelijk einde seizoen zou betekenen. Dat het seizoen van Feyenoord door de finale met tien dagen verlengd zou worden, hadden toen nog weinigen verwacht. Slot bevestigde tijdens zijn persconferentie dat het perspectief rooskleurig is. "Het gaat eigenlijk heel goed", zo begon hij. "Hij heeft nu ruim een week met de groep meegetraind en dat gaat uitstekend.

Na de persconferentie staat er nog één laatste training op het programma. "Als hij die goed doorkomt, is de kans wel aannemelijk dat hij speelt. Ofir (Marciano, red.) heeft het overigens ook uitstekend gedaan, maar Justin is onze eerste keuze en normaal gezien ook eerste keuze bij het Nederlands elftal. Het is kwalitatief gewoon een heel goede keeper en het is prettig dat je die er weer bij hebt."

De vermoedelijke rentree van Bijlow betekent dat Feyenoord met een volledig fitte selectie de finale ingaat. "Het bijzondere en knappe van zowel de spelers als de fysieke en medische staf is dat we - mocht er vandaag niks gebeuren - na 55 wedstrijden al onze spelers beschikbaar hebben voor deze finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is zeker een kwaliteit, nu nog een fitte selectie. Weer bewijs van Slot zijn kwaliteiten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen