Mazraoui gepresenteerd bij Bayern: "Kan hier grote titels winnen"

Mazraoui gepresenteerd bij Bayern: "Kan hier grote titels winnen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 mei 2022 – FC Bayern München heeft de komst van Noussair Mazraoui wereldkundig gemaakt. De vleugelverdediger maakt transfervrij de overstap van Ajax naar de Duitse topclub. Hij tekent een contract tot medio 2026.

"Vanaf de eerste gesprekken met FC Bayern had ik een goed gevoel. Ik ben enthousiast om me bij een van de grootste clubs in Europa aan te sluiten. FC Bayern is zojuist voor het tiende jaar op rij Duits kampioen geworden", vertelt de vleugelverdediger op de website van zijn nieuwe club. "We zullen volgend seizoen bij de kanshebbers zitten om de Champions League te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste titels kan winnen."

Technisch directeur Hasan Salihamidzic is blij met de nieuwkomer. "We zijn verheugd om Noussair Mazraoui onze eerste nieuwe aanwinst van de zomer te maken. Hij had aanbiedingen uit heel Europa en koos voor ons omdat we een duidelijk plan met hem hebben en grote dingen willen bereiken. Noussair is een speler die veel mee opkomt aan de rechterkant. We houden van zijn mentaliteit."

Bestuursvoorzitter Oliver Kahn sluit zich bij die woorden aan. "Mazraoui is de volgende bouwsteen in ons team, dat we gericht blijven versterken. We hebben weer grote doelen voor het nieuwe seizoen en spelers als Noussair Mazraoui vergroten onze mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om weer met hem de Champions League aan te gaan en we willen de komende jaren samen veel successen vieren."

Reacties

gerelateerd