Mbappé sprak ook met Liverpool: "Favoriete club van mijn moeder"

Mbappé sprak ook met Liverpool: "Favoriete club van mijn moeder"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 mei 2022 – Bij Real Madrid maakte iedereen zich al op voor de komst van Kylian Mbappé toen de aanvaller uiteindelijk toch koos voor een nieuw contract bij Paris Saint-Germain. Bij de ellenlange transfersoap was ook een derde club betrokken: Liverpool. Ook de Engelse club onderhandelde met de aanvaller over een mogelijke overstap.

"Ik heb met Liverpool gesproken, omdat het de favoriete club van mijn moeder is. Ik sprak vijf jaar geleden ook al met ze toen ik bij AS Monaco zat. Het is een grote club, maar uiteindelijk ging de keuze tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain", vertelt de aanvaller in gesprek met de Daily Telegraph. Hij koos uiteindelijk voor een nieuw lucratief contract in de Franse hoofdstad, terwijl hij afgelopen seizoen zijn zinnen wel had gezet op een avontuur in Spanje.

"Ik denk dat het een goed moment was geweest om vorig jaar te vertrekken, maar nu was het anders. Ik was transfervrij en vond het belangrijk om iets terug te doen voor het land waar ik geboren ben. Ik denk dat mijn hoofdstuk hier nog niet afgesloten is, de periode bij PSG was voor mijn gevoel nog niet voorbij", aldus Mbappé, die dit seizoen goed was voor 28 doelpunten en negentien assists in 35 competitiewedstrijden.

In de media gingen geruchten dat de Fransman een stem in het transferbeleid van de club zou krijgen én de aanvoerdersband opgeëist zou hebben. Beide is volgens Mbappé niet waar. "Ik ben voetballer en ga me niet met die positie bemoeien", doelt hij op het technisch directeurschap. "Ik ben gewoon een voetballer en hoef helemaal geen aanvoerder te zijn om mijn mening te geven."

Reacties

gerelateerd