'Roma heeft goede hoop op meespelen sterspeler tegen Feyenoord'

23 mei 2022, 23:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog altijd onzeker of Henrikh Mkhitaryan woensdag in actie kan komen voor AS Roma. In Italië heeft men echter goede hoop dat de 33-jarige spelmaker net op tijd hersteld is van zijn hamstringblessure om de Conference League-finale tegen Feyenoord te spelen.

Achter de naam van Mkhitaryan staat al een tijdje een vraagteken voor de wedstrijd tegen Feyenoord. De Armeen moest vanwege hamstringklachten meerdere wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Inmiddels heeft hij de groepstraining wel hervat.

Volgens Corriere dello Sport is men bij Roma hoopvol gestemd over het meespelen van Mkhitaryan in de finale. De knoop wordt dinsdag, daags voor de eindstrijd in Tirana, doorgehakt. Ondanks dat Mkhitaryan de laatste tijd niet in actie kwam, is de spelmaker voor José Mourinho een optie als basisspeler.

Roma kent verder weinig personele problemen in aanloop naar de finale. Feyenoord heeft ook een vrijwel fitte selectie. Justin Bijlow, die de laatste maanden ontbrak, lijkt de race tegen de klok te winnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen