PSV
1 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV hoopvol over langer verblijf Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

PSV hoopvol over langer verblijf Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 mei 2022 – John de Jong is hoopvol gestemd dat Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré ook volgend seizoen voor PSV spelen. De technisch directeur van de Eindhovenaren is er veel aan gelegen de sterkhouders aan boord te houden. Alleen voor zeer forse bedragen mogen Gakpo en Sangaré het Philips Stadion verlaten.

PSV hanteert voor Gakpo en Sangaré een vraagprijs boven de veertig miljoen. De middenvelder uit Ivoorkust heeft een afkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan, wat De Jong overigens niet wil bevestigen. "Beide spelers waren bereid om te luisteren naar ons verhaal. Een langer verblijf kan op allerlei manieren tot stand komen, maar wij gaan ervoor", aldus De Jong in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Zowel Cody als Ibrahim is cruciaal voor ons. We hebben dat al in meerdere gesprekken aan hen meegegeven en het is nu afwachten wat er gebeurt als er geïnteresseerde clubs komen. Natuurlijk willen wij op een gegeven moment duidelijkheid, omdat we voor een heel belangrijke periode staan en per se de Champions League willen bereiken", gaat de technisch directeur verder.

Tegenover Voetbal International laat De Jong weten vooralsnog geen enkele concrete aanbieding voor Gakpo of Sangaré te hebben gehad. Eerstgenoemde lijkt rijp voor een toptransfer en staat in de belangstelling van onder meer Arsenal, maar Ruud van Nistelrooij probeert hem ervan te overtuigen nog een jaar te blijven. Onlangs zei Gakpo na het seizoen alles op een rijtje te zullen zetten.

FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd