PSV hoopvol over langer verblijf Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

PSV hoopvol over langer verblijf Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2022 – John de Jong is hoopvol gestemd dat Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré ook volgend seizoen voor PSV spelen. De technisch directeur van de Eindhovenaren is er veel aan gelegen de sterkhouders aan boord te houden. Alleen voor zeer forse bedragen mogen Gakpo en Sangaré het Philips Stadion verlaten.

PSV hanteert voor Gakpo en Sangaré een vraagprijs boven de veertig miljoen. De middenvelder uit Ivoorkust heeft een afkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan, wat De Jong overigens niet wil bevestigen. "Beide spelers waren bereid om te luisteren naar ons verhaal. Een langer verblijf kan op allerlei manieren tot stand komen, maar wij gaan ervoor", aldus De Jong in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Zowel Cody als Ibrahim is cruciaal voor ons. We hebben dat al in meerdere gesprekken aan hen meegegeven en het is nu afwachten wat er gebeurt als er geïnteresseerde clubs komen. Natuurlijk willen wij op een gegeven moment duidelijkheid, omdat we voor een heel belangrijke periode staan en per se de Champions League willen bereiken", gaat de technisch directeur verder.

Tegenover Voetbal International laat De Jong weten vooralsnog geen enkele concrete aanbieding voor Gakpo of Sangaré te hebben gehad. Eerstgenoemde lijkt rijp voor een toptransfer en staat in de belangstelling van onder meer Arsenal, maar Ruud van Nistelrooij probeert hem ervan te overtuigen nog een jaar te blijven. Onlangs zei Gakpo na het seizoen alles op een rijtje te zullen zetten.

Reacties

gerelateerd