Feyenoord wederom ongenaakbaar in veldencompetitie

Feyenoord wederom ongenaakbaar in veldencompetitie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2022 – Feyenoord heeft voor de achtste keer op rij de veldencompetitie van de Vereniging van Contractspelers (VVCS) gewonnen. Ajax en PSV staan ook op het podium.

De grasmat in De Kuip heeft dit seizoen een gemiddelde waardering van 4,82 gekregen. De aanvoerders van de achttien Eredivisie-clubs gaven wekelijks hun beoordeling door aan VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko. Na een uitwedstrijd konden zij voor een waardering tussen 1 (slecht) en 5 (uitstekend).

Ajax (4,56) en PSV (4) volgen op gepaste afstand van Feyenoord. Ook AZ (3,94), FC Twente (3,82) en FC Groningen (3,53) zijn hoog geëindigd in de veldencompetitie. Van de clubs met een grasmat scoorde Fortuna Sittard het slechtst (2,65).

Traditioneel eindigen de clubs met een kunstgrasmat onderaan de veldencompetitie. SC Cambuur (1,71), Heracles Almelo (1,69) en Sparta Rotterdam (1,25) kregen dit seizoen de slechste beoordelingen.

Reacties

gerelateerd