PSV
2 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV verrast door vertrek trainer naar nieuwe club Van Bommel

PSV verrast door vertrek trainer naar nieuwe club Van Bommel

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 mei 2022 – Jürgen Dirkx gaat tot verrassing van PSV de Nederlandse enclave bij Antwerp FC vergroten. Marc Overmars haalt de 46-jarige trainer als assistent van hoofdtrainer Mark van Bommel naar de Belgische club, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Voor PSV is dat slecht nieuws. Dirkx was de beoogde trainer PSV Onder-18, maar die functie zullen de Eindhovenaren op een andere manier moeten invullen. Het Eindhovens Dagblad stelt dat PSV de keuze van Dirkx respecteert. Eerder werkte hij al samen met Van Bommel toen de voormalig middenvelder hoofdtrainer van PSV was.

Samen met Van Bommel werd Dirkx in december 2019 ontslagen door PSV, maar al snel maakte hij zijn rentree op De Herdgang. Waar Dirkx Van Bommel niet naar VfL Wolfsburg volgde, gaat hij wel met hem mee naar Antwerp. Dirkx heeft PSV inmiddels laten weten dat hij vertrekt.

John Stegeman en Andries Ulderink zullen ook deel uitmaken van de technische staf van Van Bommel. Het zou zomaar kunnen dat nog meer Nederlanders de overstap naar Antwerp maken. Zo zou de Belgische club belangstelling hebben voor FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber, die naar verluidt ook interesse geniet van Ajax en PSV.

FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd