Donyell Malen kent nieuwe trainer bij Borussia Dortmund

Donyell Malen kent nieuwe trainer bij Borussia Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2022 – Borussia Dortmund heeft Edin Terzic aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 39-jarige Terzic is bij de Duitse topclub de opvolger van Marco Rose, die onlangs na een dienstverband van één seizoen werd ontslagen. De functie die Terzic bij Dortmund gaat bekleden is hem niet onbekend.

Terzic was namelijk vorig seizoen ook al een tijdje hoofdtrainer van Dortmund. Toen op interim-basis, na het ontslag van Lucien Favre. Na het seizoen werd de voormalig aanvaller aangesteld als technisch directeur. Nu gaat hij weer voor de groep staan. Terzic heeft bij de club van Donyell Malen zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen.

"We hebben het afgelopen weekend meerdere intensieve gesprekken gevoerd met Edin Terzic en zijn ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is. Edin kent onze club, de omgeving en een groot deel van het team. Hij weet welke aanpassingen we willen doorvoeren om onze fans succesvol voetbal te bieden. Het seizoen 2022/23 zal worden gekenmerkt door een nieuwe sportieve start", aldus sportief directeur Sebastien Kehl.

Terzic gaat volgend seizoen in elk geval niet samenwerken met Erling Haaland, die zijn carrière voortzet bij Manchester City. Daar staan de komst van onder meer Niklas Süle (Bayern München), Karim Adeyemi (Red Bull Salzburg) en Nico Schlotterbeck (SC Freiburg) tegenover.

Reacties

gerelateerd