Overmars hengelt ook Stegeman en Dirkx binnen bij Antwerp

23 mei 2022, 14:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nieuwe technische staf van Antwerp FC begint langzaam vorm te krijgen. Mark van Bommel gaat de nieuwe trainer worden, maar inmiddels zijn ook zijn nieuwe assistenten bekend. Andries Ulderink, John Stegeman en Jürgen Dirkx gaan mee naar De Bosuil.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Volgens de krant heeft Van Bommel ervoor gekozen om Jürgen Dirkx, die eerder assistent was van de trainer bij PSV, mee te nemen naar België. Dirkx was de laatste jaren actief binnen de jeugdopleiding van PSV. 

De andere twee assistenten komen uit de koker van Overmars, die zorgt voor een Nederlandse enclave bij de nummer vier van België. John Stegeman, die na zijn ontslag bij PEC Zwolle al een tijdje zonder club zit, heeft net als Overmars een verleden bij Go Ahead Eagles. Hetzelfde geldt voor Andries Ulderink, waarvan al eerder bekend werd dat hij zou gaan vertrekken naar België 

Timber

Technisch directeur Marc Overmars zorgt met de aanstellingen voor een flinke omslag bij Antwerp FC, dat mogelijk ook nog Nederlandse spelers gaat halen. Eerder werd al bekend dat Overmars FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber op de korrel heeft. Timber staat in de belangstelling van meerdere clubs uit het binnen- en buitenland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen