Ten Hag kijkt uit naar weerzien met Vd Beek; concurrenten in aantocht

Ten Hag kijkt uit naar weerzien met Vd Beek; concurrenten in aantocht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2022 – Donny van de Beek lijkt zich eindelijk te mogen opmaken voor een serieuze kans in het eerste van Manchester United. Dit vanwege de aanstelling van hoofdtrainer Erik ten Hag, die hem uiteraard goed kent uit hun gezamenlijke tijd bij Ajax. Tijdens zijn eerste persconferentie had de nieuwe coach direct een boodschap voor de middenvelder.

Ten Hag gaf namelijk aan erg uit te kijken naar die reünie. "We hadden een fantastische selectie bij Ajax", zo begon hij. "Ik had een goede band met hem en kijk er erg naar uit om weer met hem op het veld te staan." Van de Beek keert deze zomer terug na zijn uitleenbeurt bij Everton, waar hij door een blessure slechts zeven wedstrijden speelde.

Concurrentie
Toch mag Van de Beek zich opmaken voor opnieuw een stevige concurrentiestrijd op het middenveld van United. Paul Pogba en Nemanja Matic lijken weliswaar te vertrekken, maar intussen oriënteert de club zich op versterkingen op hun positie. Zo zou Ten Hag in Manchester ook opnieuw willen gaan samenwerken met Frenkie de Jong, die over zou moeten komen van FC Barcelona.

Volgens The Mirror is er echter nóg een kandidaat om het middenveld te versterken. De 25-jarige Ruben Neves zou deze zomer - ondanks zijn contract tot 2024 - een volgende stap willen maken na vijf seizoenen bij Wolverhampton Wanderers. United volgt die situatie nauwlettend, al is naar verluidt ook Arsenal in de markt voor de Portugees. 

Reacties

gerelateerd