Van Gaal voegt naast Davids nóg iemand toe aan WK-staf

23 mei 2022, 14:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Louis van Gaal heeft zijn technische staf voor het WK in Qatar verder uitgebreid. Onlangs werd Edgar Davids gepresenteerd als opvolger van Henk Fraser en volgens De Telegraaf heeft de bondscoach besloten om ook Martijn Reuser mee te nemen naar Qatar.

De krant meldt dat de oud-speler van onder meer Ajax het WK in Qater één van de nieuwe assistenten van Louis van Gaal gaat worden. Reuser was de afgelopen jaren al actief binnen de KNVB. Hij wordt als een trainerstalent gezien in Zeist en dat is nu ook de bondscoach opgevallen.

Vanaf het volgende seizoen zal Reuser bij de KNVB Oranje Onder 19 onder zijn hoede gaan krijgen. Dit seizoen was hij nog assistent-coach bij Oranje Onder 16 én 18. Om zich op de stap naar Oanje Onder 19 voor te bereiden, maakt Reuser momenteel al deel uit van de staf van de huidige trainer, Bert Konterman.

Reuser is voor Van Gaal geen onbekende. De 47-jarige trainer speelde in zijn tijd bij Ajax namelijk onder Van Gaal.  De oud-middenvelder maakte deel uit de ploeg die in 1995 onder de bondscoach de Champions League én wereldbeker won. Reuser kwam in het verleden ook uit voor Vitesse, Willem II en NAC Breda

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen