Weg vrij voor Van Bommel: Antwerp ontslaat trainer

23 mei 2022, 13:02

Antwerp FC heeft maandag trainer Brian Priske officieel ontslagen. Het ontslag van de Deense oefenmeester, die maar een jaar aan het roer heeft gestaan in Anterwerpen, hing al een tijdje in de lucht. De weg ligt door het ontslag open voor Mark van Bommel.

De afgelopen weken werd al duidelijk Priske afscheid zou gaan nemen bij Antwerp FC. Een reden voor het ontslag wordt er door de club niet genoemd, maar vermoedelijk heeft dat te maken met de tegenvallende prestaties. In de reguliere competitie eindigde Brian Priske met zijn ploeg op een vierde plek.

Het ontslag houdt in dat de weg vrij is voor Mark van Bommel, die de nieuwe trainer van Antwerp FC lijkt te gaan worden. Van Bommel zit na het ontslag bij VfL Wolfsburg al een tijdje zonder club, maar heeft technisch directeur Marc Overmars in het verleden al overtuigd van zijn trainerskwaliteiten.

Andries Ulderink

Van Bommel is niet de enige Nederlander die naar Antwerp FC lijkt te verkassen, want ook Andries Ulderink lijkt te gaan werken in het Bosuilstadion. Ulderink, dit seizoen nog assistent-trainer bij FC Twente, zou al tot een akkoord zijn gekomen met de nummer vier van België.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen