Liverpool pikt revelatie alsnog op in Championship na pijnlijk moment

23 mei 2022, 11:59

Fabio Carvalho gaat komend seizoen definitief aan de slag bij Liverpool. Het Portugese toptalent leek afgelopen winter al op weg naar de topclub, maar destijds grepen The Reds op pijnlijke wijze naast zijn komst: het papierwerk was niet op tijd afgerond.

Daardoor maakte Carvalho het seizoen af in de Championship, waar hij zich met Fulham verzekerde van de titel en promotie. Met elf doelpunten en zeven assists greep Carvalho de schijnwerpers bij de Londense club. Hij speelde zich in de kijker van diverse grootmachten, maar de negentienjarige middenvelder koos voor een stap naar Liverpool.

Fulham verdient geen geld aan die overstap. Het contract van Carvalho liep namelijk af, waardoor hij transfervrij de overstap maakt. In het Engelse geruchtencircuit wordt echter gezegd dat Liverpool al begin dit jaar een akkoord sloot met de middenvelder. Liverpool zou daarvoor zes miljoen euro hebben betaald om zich van zijn diensten te verzekeren.

Carvalho is waarschijnlijk niet de enige speler die zich komende zomer meldt bij de Champions League-finalist. Ook de naam van Christopher Nkunku wordt regelmatig in verband gebracht met een overstap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen