Officieel: Ten Hag verwelkomt tweetal assistenten bij Man United

Officieel: Ten Hag verwelkomt tweetal assistenten bij Man United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2022 – Erik ten Hag kent zijn twee assistenten bij Manchester United. Zoals verwacht neemt hij Mitchell van der Gaag mee van Ajax en is ook voor Steve McClaren een plekje in de technische staf gereserveerd. De twee werden maandagochtend officieel gepresenteerd door Manchester United zelf.

Verschillende namen passeerden de afgelopen maanden de revue, maar inmiddels was wel duidelijk geworden dat Van der Gaag en McClaren de assistenten van Ten Hag zouden gaan worden. Met Van der Gaag werkte hij afgelopen seizoen ook al samen bij Ajax. Hij werd in de zomer van 2021 aan de staf toegevoegd als assistent, nadat hij de twee seizoenen daarvoor Jong Ajax onder zijn hoede had. 

De tweede assistent wordt dus McClaren, in Nederland vooral bekend van zijn landstitel met FC Twente in 2010. Ook bij United kende hij in het verleden al grote successen als assistent van Sir Alex Ferguson. Zo werkte hij in die rol toen de club in 1999 de Champions League, de landstitel én de FA Cup won en ook de twee seizoenen daarop de Premier League nog zou winnen. McClaren komt over van Derby County, waar hij een rol als adviseur van het management vervulde. 

Persconferentie
Supporters van Manchester United zullen vandaag (maandag) hun nieuwe trainer voor het eerst aan het werk zien. Om 11.00 uur (Nederlandse tijd) verschijnt op het clubkanaal een interview met Ten Hag en om 13.00 uur zal hij tijdens een persconferentie de Engelse media te woord staan. 

Zie ook: 'Don't push me': Ten Hag lastiggevallen door Engelse journalist

Reacties

gerelateerd