Bijlow moet keepen: "Zelfs als hij aan één oog zicht heeft"

23 mei 2022, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Justin Bijlow moet het doel van Feyenoord verdedigen in de finale van de Conference League, zo luidde de algehele conclusie zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. De sluitpost kampte wekenlang met een blessure en heeft daardoor geen wedstrijdritme, maar verdient alsnog het vertrouwen.

"Als Bijlow 20 procent fit is, moet je hem nog opstellen", vindt Theo Janssen. "Als hij kan lopen, zelfs als hij maar met één oog zicht heeft..." Niet alleen Janssen vindt dat Bijlow het vertrouwen moet krijgen tussen de palen als Feyenoord het opneemt tegen AS Roma. "Dat is geen discussie. Garanties heb je nooit, maar ik zou altijd voor Bijlow kiezen. Dat is een geweldige keeper", zei Ibrahim Afellay.

Ajax koos er dit seizoen voor om André Onana zonder wedstrijdritme op doel te zetten, maar de Kameroener ging diverse keren in de fout. "Er is een groot verschil tussen Onana en Bijlow", denkt Janssen. "Bijlow is een kind van de club en wil zich ten koste van alles laten zien. Onana was met zijn hoofd al lang weg en werd opeens opgetrommeld."

Ook voor Pierre van Hooijdonk staat het vast wie het doel van Feyenoord moet verdedigen in de finale van de Conference League. Marciano zal best goede wedstrijden hebben gekeept, baken van onrust Bijlow staat bekend om zijn lef. Hij is ook voetballend goed. Het vertrouwen dat hij heeft ontwikkeld met die achterste vier, dat zal Marciano nooit krijgen. Dit is het beste nieuws wat Feyenoord had kunnen krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen