PSV wil Guti uit handen Schmidt houden en doet contractaanbod

23 mei 2022, 07:52

PSV wil langer door met middenvelder Érick Gutiérrez. De club heeft een beslissing over de toekomst van de Mexicaan in Eindhoven lang uitgesteld, maar heeft hem inmiddels een nieuw contract voorgeschoteld. Zelf zou Guti het aanbod in overweging nemen.

Zowel het Eindhovens Dagblad als [a,https://www.vi.nl/nieuws/aan-benfica-gelinkte-gutierrez-krijgt-nieuwe-aanbieding-van-psv,_blank,Voetbal International] kon het nieuws van de contractaanbieding maandagochtend bevestigen. Technisch directeur John de Jong zou zijn afgereisd naar Mexico om daar met het management van Guti te onderhandelen. Zelf zou de middenvelder dus wel openstaan voor een langer verblijf en inmiddels sprak hij ook met trainer Ruud van Nistelrooij.

Met een contract tot de zomer van 2023 is het belangrijk dat Guti, als hij wil blijven, voor één of twee seizoenen bijtekent. Doet hij dat niet, dan kiest PSV ervoor hem te verkopen. Daarbij wordt door het ED een prijs van vier à vijf miljoen euro genoemd. Fulham, SC Freiburg en Espanyol zouden zich al gemeld hebben, terwijl ook een reünie met Roger Schmidt bij Benfica tot de mogelijkheden behoort.

WK

Gutiérrez heeft echter ook genoeg reden om in Eindhoven te blijven. Hierbij wordt vooral gewezen op het aanstaande WK in Qatar. Met dat toernooi in het vooruitzicht zou PSV een veilige optie zijn, omdat zijn kans om in het ritme te blijven groter is. 'Niet onbelangrijk is ook dat Gutiérrez bij PSV vertrouwen voelt en een prettige omgeving ervaart', voegde de Eindhovense krant daar nog aan toe. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen