Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV wil Guti uit handen Schmidt houden en doet contractaanbod

PSV wil Guti uit handen Schmidt houden en doet contractaanbod

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 mei 2022 – PSV wil langer door met middenvelder Érick Gutiérrez. De club heeft een beslissing over de toekomst van de Mexicaan in Eindhoven lang uitgesteld, maar heeft hem inmiddels een nieuw contract voorgeschoteld. Zelf zou Guti het aanbod in overweging nemen.

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International kon het nieuws van de contractaanbieding maandagochtend bevestigen. Technisch directeur John de Jong zou zijn afgereisd naar Mexico om daar met het management van Guti te onderhandelen. Zelf zou de middenvelder dus wel openstaan voor een langer verblijf en inmiddels sprak hij ook met trainer Ruud van Nistelrooij.

Met een contract tot de zomer van 2023 is het belangrijk dat Guti, als hij wil blijven, voor één of twee seizoenen bijtekent. Doet hij dat niet, dan kiest PSV ervoor hem te verkopen. Daarbij wordt door het ED een prijs van vier à vijf miljoen euro genoemd. Fulham, SC Freiburg en Espanyol zouden zich al gemeld hebben, terwijl ook een reünie met Roger Schmidt bij Benfica tot de mogelijkheden behoort.

WK
Gutiérrez heeft echter ook genoeg reden om in Eindhoven te blijven. Hierbij wordt vooral gewezen op het aanstaande WK in Qatar. Met dat toernooi in het vooruitzicht zou PSV een veilige optie zijn, omdat zijn kans om in het ritme te blijven groter is. 'Niet onbelangrijk is ook dat Gutiérrez bij PSV vertrouwen voelt en een prettige omgeving ervaart', voegde de Eindhovense krant daar nog aan toe. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd