Spel op de wagen: Lewandowski wil transfer forceren

23 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 22 mei 2022, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 22 mei.

Zaakwaarnemer Lewandowski haalt ongenadig hard uit naar Bayern

Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Robert Lewandowski, heeft in een uitgebreid interview met BILD keihard uitgehaald naar Bayern München. De Duitse topclub baalt ervan dat de Poolse spits komende zomer wil vertrekken, maar dat ligt volgens Zahavi volledig aan de handelswijze van Bayern.

FC Barcelona sluit bewogen seizoen af met teleurstellend verlies

FC Barcelona heeft het bewogen seizoen in de Spaanse competitie afgesloten met een nederlaag. Villarreal was op bezoek in Camp Nou met 0-2 te sterk. Dat veranderde niets aan de eindklassering van de Catalaanse topclub: Barça sloot het seizoen af als nummer twee en was al verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Frenkie de Jong had een basisplaats bij Barça.

Mbappé verklaart omstreden keuze voor PSG boven Real Madrid

Kylian Mbappé zorgde dit weekend voor een storm van verontwaardigde reacties door aan te kondigen dat hij zij aflopende contract bij Paris Saint-Germain alsnog gaat verlengen. De Franse steraanvaller leek lange tijd op weg naar Real Madrid, maar zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij de Franse grootmacht.

Pitch invasion loopt opnieuw uit de hand: City-fans vallen Olsen aan

Een veldbestorming van supporters in Engeland is opnieuw niet zonder incidenten gebleven. De koploper van de Premier League boekte een 3-2 overwinning op Aston Villa en troefde daarmee Liverpool af in strijd om de landstitel, maar na afloop haalden supporters op negatieve wijze het nieuws.

Vitesse mag na slopende strijd dromen van Feyenoord-scenario

Door een 3-0 overwinning in de Gelredome heeft Vitesse de eerdere 3-1 nederlaag ongedaan gemaakt, en mag het zich opmaken voor de finale van de play-offs tegen AZ. De eerste twee Arnhemse treffers vielen beide rond de rust, maar tegen een laveloos FC Utrecht wilde de derde treffer maar niet vallen. Pas in de verlenging wist invaller Nikolai Baden Frederiksen het duel te beslissen. Vitesse mag daardoor dromen van een plek in de voorronden van de Conference League, waar de droomvlucht van Feyenoord eerder dit seizoen begon.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen