Ten Hag schrikt weer van United, maar krijgt hulp van Veltman

Ten Hag schrikt weer van United, maar krijgt hulp van Veltman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 mei 2022 – Erik ten Hag gaat volgend seizoen de Europa League in met Manchester United. Hoewel er onder de ogen van de nieuwe coach een pijnlijke nederlaag geleden werd bij Crystal Palace (1-0), zorgde een treffer van Joël Veltman op een ander veld er mede voor dat The Red Devils op de zesde plaats blijven staan. 

Op voorhand had Manchester United een uitstekende uitgangspositie. De ploeg had niet alleen twee punten voorsprong op West Ham United, maar trof met Crystal Palace ook nog eens een ploeg die nergens meer om speelde. The Hammers hadden met Brighton & Hove Albion bovendien een op papier net wat sterkere ploeg, maar toch zag Erik ten Hag halverwege zijn ploeg virtueel op een Conference League-plaats staan.

Lees ookGespotte Ten Hag gaat gesprek met transfervrije Mata aan

Op Selhurst Park Stadium had Wilfried Zaha gescoord tégen Manchester United, terwijl West Ham drie minuten later scoorde bij Brighton. En dus had Manchester United virtueel even een probleem: geen rechtstreeks Europa League-ticket, maar ging het slechts de voorronde van de Conference League in – hetgeen ook vervelend was voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar omdat Joël Veltman zijn eerste treffer namens Brighton maakte, was de voorsprong van twee punten genoeg voor United, dat ondanks de nederlaag waar Ten Hag van zal schrikken dus de Europa League ingaat. Helemaal omdat Brighton uiteindelijk nog won van West Ham United ook. 

Reacties

gerelateerd