Transfertip voor Verheydt: "Daar kan hij een sensatie zijn"

22 mei 2022, 17:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Verheydt heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug met ADO Den Haag. De uitstekende prestaties van de sterke spits zijn ook buiten De Hofstad opgevallen en een transfer is een serieuze optie. Het zou goed kunnen dat Verheydt Nederland achter zich gaat laten.

"ADO wil hem natuurlijk ontzettend graag houden. Maar ik hoorde dat hij gratis naar het Midden-Oosten of Azië mag of voor 200.000 euro naar een club uit de Eredivisie. Ik heb die clubs uit het Midden-Oosten en Azië al op de tribune gezien", aldus Hans Kraaij bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ik denk oprecht dat hij in het Midden-Oosten of Azië een sensatie kan zijn. Hij is het type spits dat daar het verschil moet kunnen maken. Maar in de Eredivisie komt hij toch echt wel heel veel tekort", voegde Marciano Vink toe.

Maurice Steijn weet niet wat een goede keuze zou zijn voor de 30-jarige spits. "Ik twijfel of hij de Eredivisie aankan. Maar ik kan me wel voorstellen dat je hem als club uit de Eredivisie er graag bij pakt. Als het moeilijk wordt en je hebt een breekijzer of een doelpunt nodig. Ik denk dat hij voor plek achttien tot plek tien een bruikbare speler zijn. Maar het is ook de realiteit dat je dan niet vaak op de helft van de tegenstander komt. Daar moet je ook naar kijken. In de Eredivisie zou ik hem vooral als pinch-hitter zien."

Verheydt heeft een fraai voetbaljaar achter de rug. De geboren Hagenaar scoorde in de Keuken Kampioen Divisie dertig keer en in de nacompetitie was hij ook al twee keer trefzeker. De ervaren aanvalsleider speelde vooral in Nederland. Hij was ook actief bij MVV Maastricht, Go Ahead Eagles en Almere City FC. Tijdens seizoen 2017/18 verdedigde hij de clubkleuren van het Engelse Crawley Town FC. Met ADO hoopt Verheydt nog altijd op promotie naar de Eredivisie. In de finale van de nacompetitie wacht Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen