Gespotte Ten Hag gaat gesprek met transfervrije Mata aan

22 mei 2022, 17:22

Erik ten Hag kan volgend seizoen mogelijk toch nog een beroep doen op Juan Mata (33). De oefenmeester gaat het gesprek aan met de middenvelder, wiens contract in deze zomer afloopt. De conversatie zal mogelijk al snel plaatsvinden, want Ten Hag is op dit moment in Manchester.

De coach zit zondagmiddag op de tribune tijdens de laatste speelronde als Manchester United op bezoek gaat bij Crystal Palace. Het Europa League-ticket staat nog op het spel voor The Red Devils, bij wie Ten Hag al meteen in de schijnwerpers staat. De coach werd volop in beeld gebracht tijdens zijn entree op Selhurst Park Stadium.

Mata staat anders dan Edinson Cavani en Paul Pogba, die eveneens een aflopend contract hebben, niet in de basis van Ralf Rangnick. "Ik zal zien hoe het gesprek met Ten Hag gaat. Wat het gevoel is en wat zijn ideeën zijn. Daarna pas zal ik een besluit nemen over mijn toekomst", aldus Mata tegenover The Athletic. Van Cavani heeft Manchester United bevestigd dat zijn contract niet meer verlengd gaat worden.

Lees ook: Ten Hag heeft technische staf rond

Mata maakte in 2014 de overstap van Chelsea naar Manchester United, aan het begin van het Louis van Gaal-tijdperk. Eerder speelde de Spanjaard in zijn thuisland voor Valencia en Real Madrid. Maar met 284 voor The Red Devils maakte hij de meeste minuten in het rood, waarin hij 51 doelpunten en 48 assists noteerde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen