Domper voor Liverpool: Van Dijk en Salah starten op de bank

Domper voor Liverpool: Van Dijk en Salah starten op de bank

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 mei 2022 – Een domper voor Liverpool, dat op de laatste speeldag van de Premier League nog altijd mag hopen op de landstitel. De ploeg moet het mogelijke kampioensduel beginnen met Virgil van Dijk en Mohamed Salah op de bank. Beide spelers zijn niet fit genoeg om negentig minuten mee te doen tegen Wolverhampton Wanderers.

Het duo kan wel als invaller gebracht worden, terwijl Fabinho helemaal niet bij de wedstrijdselectie zit bij de Reds. Afgelopen dinsdag waren de Braziliaan, de Nederland en de Egyptenaar allemaal niet beschikbaar voor Liverpool. In dat opzicht is het een meevaller voor Jürgen Klopp dat hij de spelers eventueel als invaller in kan brengen als het moet. Liverpool kan zondagavond kampioen worden als er gewonnen wordt en Manchester City punten verspeelt.

De ploeg van Pep Guardiola heeft één punt voorsprong en moet dus winnen van Aston Villa óf hopen op een misstap van Liverpool. Bij de koploper moet Nathan Aké de wedstrijd vanaf de bank bekijken. De vertrekkende Fernandinho en Aymeric Laporte krijgen centraal achterin de voorkeur boven de Nederlands international.

Reacties

gerelateerd