'PSG wil doorpakken na Mbappé-stunt: De Jong op wensenlijstje'

22 mei 2022, 16:06

Frenkie de Jong wordt gelinkt aan Paris Saint-Germain. De middenvelder moet in Frankrijk een belangrijke pijler worden de komende jaren. Om Kylian Mbappé te overtuigen om in de Ligue 1 te blijven is er beloofd dat er een Champions League-proof team op de been wordt gezet. Daarbij zou de Nederlander worden gezien als een kandidaat voor het middenveld.

PSG haalde afgelopen zomer Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma en Achraf Hakimi naar het Parc des Princes, maar het mocht niet baten. De ploeg won de landstitel, maar de Champions League-campagne werd voor de zoveelste keer een teleurstelling. Daarom moet er opnieuw een vat met nieuwkomers opengetrokken worden, zodat het volgend jaar wel gaat leuken om de Cup met de grote Oren te pakken.

Volgens Le Parisien staat De Jong hoog op het wensenlijstje, maar ook Renato Sanches van Lille OSC staat op de rader van de Franse kampioen. De interesse voor de Nederlandse spelmaker komt niet helemaal uit de lucht vallen. Drie jaar geleden hengelde PSG al naar zijn handtekening, maar de middenvelder besloot toen om voor een avontuur bij FC Barcelona te gaan. Ook Manchester United zou in de markt zijn voor de international van Oranje.

Grote schoonmaak

Het nieuwe contract van Mbappé heeft grote gevolgen voor technisch directeur Leonardo en Mauricio Pochettino. In Frankrijk ging eerder op de dag al het gerucht dat beide mannen moeten vertrekken bij de Parijse club, omdat de doelstelling niet gehaald is: de club moet en zal de CL winnen in de komende seizoenen als het aan de eigenaren ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen