De Mos tipt Ajax over 'transfertarget': "Is beter dan Tielemans"

22 mei 2022, 15:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos denkt dat Hans Vanaken een perfecte aanwinst is voor Ajax. De middenvelder van Club Brugge liet onlangs zelf al weten dat de Amsterdamse club goed bij hem zou passen. De Mos sluit zich daar bij aan. Hij stelt dat de 29-jarige voetballer beter is dan Youri Tielemans van Leicester City.

"Vanaken is natuurlijk beter dan Tielemans", vertelt hij in De Zondag. "Ik ben van dag één een fan van Vanaken en die jongen wordt nog steeds onderschat. Vanaken kan zo mee bij Ajax. Tielemans was tegen PSV twee keer niet goed. Laat Vanaken Tielemans maar vervangen bij Leicester City, je zal het verschil wel zien. Vanaken moet zijn bescheidenheid van zich afgooien en een grote transfer maken."

Het zijn opvallende uitspraken van de oud-trainer, aangezien Tielemans op de radar staat bij meerdere Europese grootmachten en Vanaken nog steeds in België speelt. De voetballer ligt nog voor drie seizoenen vast in Brugge, maar mogelijk wordt Ajax serieus voor de middenvelder. In het verleden werd hij al gelinkt aan de Amsterdamse club en het is geen geheim dat hij en Alfred Schreuder een goede band hadden de afgelopen maanden.

Vanaken liet zich onlangs lovend uit over de nieuwbakken trainer van Ajax, die eerder al assistent was in de Johan Cruijff ArenA. "Ik heb hem nu een halfjaar als trainer gehad en het is heel fijn werken met hem. Ik vind het oprecht jammer dat hij vertrekt, want ik had graag langer met hem willen werken. Hij is heel menselijk en zijn idee over voetbal vind ik leuk", vertelde de Brugge-aanvoerder onlangs aan Eleven Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft ie weer gedronken?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen