Van Bronckhorst jubelt na prijs: "Je moet jezelf dan wel belonen"

22 mei 2022, 11:10

Giovanni van Bronckhorst is blij nadat hij de Schotse beker heeft gewonnen. In de verlenging was zijn ploeg twee keer trefzeker, nadat er in de reguliere speeltijd niet gescoord was tegen Heart of Midlothian. De eerste prijs als manager van Rangers FC maakte de oefenmeester trots.

"Deze prijs betekent heel veel voor ons", vertelt Van Bronckhorst bij Premier Sports TV. "Voor de wedstrijd zei ik nog tegen mijn spelers dat we nog niets hadden gewonnen. We hebben een seizoen hard gewerkt, zijn ver gekomen in Europa en in het bekertoernooi. Maar je moet jezelf dan wel belonen door een prijs te pakken. Gelukkig hebben we dat nu gedaan. Het is mooi om het seizoen op deze manier te eindigen. Het was een verdiende overwinning."

Het was een week van hoge pieken en diepe dalen bij Rangers. De finale van de Europa League ging na strafschoppen verloren en er werd afscheid genomen van de overleden materiaalman Jimmy Bell. "Het waren zware weken. We voelden de druk om deze wedstrijd te winnen. Ik ben onder de indruk en trots. Deze overwinning geeft ook veel energie voor volgend seizoen. We mogen nu genieten en feestvieren", aldus Van Bronckhorst.

Drukke transferperiode

De trainer wilde nog niet te ver vooruitblikken op het komende seizoen, maar door de finaleplaats in de Europa League en de bekerwinst zullen veel spelers op de radar staan bij andere clubs. "We moeten afwachten en zullen zien wat er gebeurt, maar ik denk dat er heel wat mutaties gaan plaatsvinden", besluit de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen