Gio en Rangers verdrijven teleurstelling met bekerwinst

Gio en Rangers verdrijven teleurstelling met bekerwinst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2022 – Rangers heeft de zure smaak van de verloren Europa League-finale zaterdag enigszins weggespoeld. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won de Schotse beker door na verlenging Heart of Midlothian te verslaan (0-2).

Rangers was afgelopen woensdag heel dicht bij de eindzege in de Europa League. Nadat de reguliere speeltijd en verlenging geen winnaar hadden opgeleverd, trokken de Schotten in de strafschoppenserie aan het kortste eind tegen Eintracht Frankfurt.

Veel tijd om te treuren was er niet voor Rangers, want zaterdag stond alweer de volgende eindstrijd op het programma. Die bereikte de club uit Glasgow door een maand geleden aartsrivaal Celtic (1-2) te verslaan. Het was een halve finale die aanvoelde als finale, waarbij het winnende doelpunt in minuut 114 viel.

Ook tegen Hearts kwam het tot een verlenging voor Rangers, nadat er in reguliere speeltijd door beide ploegen niet was gescoord. In de eerste helft van de verlenging trok de ploeg van Van Bronckhorst de wedstrijd naar zich toe. Ryan Jack opende de score, waarna Scott Wright een paar minuten later de finale besliste.

Reacties

gerelateerd