Onverwachte ontwikkeling bij Inter lijkt slecht nieuws voor Onana

21 mei 2022, 17:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

André Onana kan zich opmaken voor een hevige concurrentiestrijd onder de lat bij Internazionale. Samir Handanovic leek de Italiaanse grootmacht transfervrij te verlaten, maar heeft volgens La Gazzetta dello Sport nu toch een aanbieding gekregen zijn contract te verlengen.

Een akkoord over een nieuwe verbintenis lijkt inmiddels nabij. De 37-jarige Sloveense doelman zet naar verwachting spoedig zijn krabbel onder een eenjarig contract, tot de zomer van 2023. Voor Onana is dat slecht nieuws: alles wees erop dat hij volgend seizoen de eerste doelman zal worden, maar nu Handanovic blijft wordt de keeper uit Kameroen waarschijnlijk rustig gebracht.

Hoewel Inter de komst van Onana nog altijd niet officieel heeft bevestigd, is het een kwestie van tijd alvorens de Italianen bekendmaken dat de doelman transfervrij wordt overgenomen van Ajax. Komende maandag speelt hij waarschijnlijk al zijn eerste (officieuze) wedstrijd in San Siro: dan staat in het stadion een door Samuel Eto'o georganiseerde benefietwedstrijd op het programma.

Onana heeft Ajax via de achterdeur verlaten. De doelman werd lange tijd op handen gedragen door de aanhang van de Amsterdamse club, maar maakte zich niet populair door zijn aflopende contract niet te verlengen. Richting het einde van het seizoen verspeelde hij zijn laatste krediet door na afloop van een wedstrijd de fans niet te bedanken en aan te geven dat het hem niet deert wat mensen van hem vinden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hebben bij feyenoord nog wel plaats voor een 2e keeper hoor!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen