Details Mbappé-saga: belletje met Pérez, rugnummer Modric

Details Mbappé-saga: belletje met Pérez, rugnummer Modric

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2022 – Het is geen geheim meer dat Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain blijft. De 23-jarige aanvaller gaat vanavond bekendmaken dat hij zijn aflopende contract in de Franse hoofdstad verlengd. Volgens Spaanse media zou Mbappé vanmiddag Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez op de hoogte hebben gebracht van zijn beslissing.

Dat viel Pérez rauw op zijn dak. De clubpresident ging ervan uit dat Mbappé zou overkomen van Paris Saint-Germain nadat er vorige week een akkoord werd bereikt met de aanvaller. Marca stelt dat Mbappé in de Spaanse hoofdstad een tekenbonus van 130 miljoen euro (elders wordt gerept over 100 miljoen euro) zou toucheren, zijn portretrechten zou behouden en een enorm salaris zou verdienen. Ook lag rugnummer 10, dat hij dan over zou nemen van Luka Modrica, voor hem klaar.

Maar Mbappé bereikte kortgeleden in grote lijnen ook overeenstemming met PSG over een (nieuw) contract. Daar zal hij spoedig zijn handtekening onder zetten. L'Équipe schrijft dat Mbappé de besprekingen over een nieuwe overeenkomst tot het begin van de zaterdagmiddag hebben geduurd. Inmiddels is er een principe-akkoord bereikt. Naar verwachting zal Mbappé zich voor drie jaar verbinden aan PSG.

Het is nu wachten tot Mbappé en PSG het nieuws wereldkundig maken. Naar verwachting gebeurt dat vanavond na afloop van het duel met FC Metz.

Reacties

gerelateerd