'Overmars wil Quinten Timber en Van de Ven naar België halen'

21 mei 2022, 12:16

Marc Overmars is op de achtergrond bezig aan een grondige renovatie van FC Antwerp. De bij Ajax vertrokken directeur voetbalzaken is momenteel werkzaam bij de Belgische topclub, waar hij op korte termijn Mark van Bommel hoopt te strikken als nieuwe coach. Overmars overweegt nog meer Nederlanders naar België te halen. Dat bevestigen diverse Belgische journalisten aan de NOS. 

"Hij werkt momenteel in de schaduw", doelt Frank Dekeyser van Het Laatste Nieuws. "Dat doet hij zonder zich al te veel te profileren, ook intern niet. Hij is vroeg op de club, praat elke dag met de technische staf en de scouting, maar laat hen ook vrij." Volgens Dekeyser houdt Overmars zich al wel bezig met de invulling van de selectie voor komend seizoen.

Micky van de Ven is volgens de journalist in beeld bij de Belgische club. "Van Bommel kent hem van Wolfsburg en de verdediging kan wel verjonging gebruiken. De verwachting is dat Overmars niet direct met miljoenen gaat smijten, maar slim investeert." Van de Ven kwam vorig jaar over van FC Volendam, maar komt in Duitsland niet aan spelen toe.

"Quinten Timber van FC Utrecht wordt ook hier genoemd", weet Hannes Van Gael van dagblad Gazet van Antwerpen. "Gheysens (eigenaar, red.) kickt op dat soort spelers, die later veel kunnen gaan opbrengen." Timber zou ook in de belangstelling staan van Ajax, PSV en diverse clubs uit het buitenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen