Trauner verkiest Feyenoord boven transfer naar buitenland

21 mei 2022, 10:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gernot Trauner heeft zich na zijn indrukwekkende debuutseizoen bij Feyenoord in de kijker gespeeld van diverse clubs uit het buitenland, maar lijkt daar komende zomer nog niet voor open te staan. De Oostenrijkse verdediger, die zich voorbereidt op de finale van de Conference League, hoopt nog langer in Rotterdam te blijven spelen.

"In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment ben ik sowieso alleen maar gefocust op de finale", zegt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb voor vier jaar getekend en het eerste jaar is super verlopen. Ik ben de club dankbaar voor de kans die ze mij hebben geboden. Het is voor mij geen thema om hier weg te willen. Ik voel me hier heel goed en mijn familie voelt zich heel goed. Ik speel hier graag nog veel langer."

Lange tijd was de naam van Trauner geen bekende in Europa. Dit seizoen maakt hij furore, dankzij zijn betrouwbare vorm van verdedigen én kwaliteiten aan de bal. "Bij LASK Linz was het toch vooral een kwestie van tegenhouden en nu kom ik veel meer aan zelf voetballen toe. Daar houd ik van. Net als van het tactische deel van het voetbal. Ik heb bij Feyenoord een hele andere kant van het voetbal leren kennen en me daarin verder kunnen ontwikkelen."

Trauner vormt dit seizoen een solide verdedigingsblok met Marcos Senesi. De Oostenrijker kwam dit seizoen tot dusverre al 44 wedstrijden in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach als je al bij de mooiste club speelt ,wat valt er dan nog te wensen?.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen