Willem II houdt Hofland ondanks degradatie langer aan boord

Willem II houdt Hofland ondanks degradatie langer aan boord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2022 – Kevin Hofland en Willem II gaan langer met elkaar door. De oefenmeester werd dit seizoen aangesteld als vervanger van de ontslagen Fred Grim, maar kon degradatie met de Tilburgers niet voorkomen. Toch is er volgens de club genoeg aanleiding om een verbintenis tot de zomer van 2024 aan te gaan.

Dat bevestigt de club op de eigen website. Hofland werd twee maanden geleden aangesteld bij Willem II, dat daarvoor al maanden in een neerwaartse spiraal zat. De Brabanders begonnen onder de oud-verdediger met punten pakken, maar het bleek niet genoeg om lijfsbehoud in de Eredivisie te realiseren. Ondanks de 3-0 zege op FC Utrecht eindigde Willem II op de zeventiende plaats.

'De wijze waarop hij met de spelersgroep, overige stafleden en medewerkers van de club samenwerkt, heeft in die korte en intensieve periode tot veel tevredenheid en respect geleid', legt Willem II het verlengen van het contract van Hofland uit. Komend seizoen moet Hofland de Tilburgers gaan helpen aan promotie in de Keuken Kampioen Divisie.

"De samenwerking met Kevin verlengen had onze hoogste prioriteit", legt technisch directeur Teun Jacobs uit. "Kevin is een ambitieuze en moderne trainer en heeft aangetoond spelers te kunnen inspireren om als een team samen te werken. Daarnaast is hij tactisch sterk en heeft hij veel oog voor de mens achter de voetballer. Dat maakt Kevin een professionele, veelzijdige en uiterst prettige collega om mee samen te werken. We geven hem graag het vertrouwen om samen met ons toe te werken naar een terugkeer van Willem II in de Eredivisie."

Reacties

gerelateerd