TOP laat trainer week na entree technisch directeur al vertrekken

TOP laat trainer week na entree technisch directeur al vertrekken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 mei 2022 – Bob Peeters is niet langer de hoofdtrainer van TOP Oss. In goed overleg hebben beide partijen besloten om niet nog een seizoen met elkaar door te gaan. Een reden daarvoor is de recente terugkeer van Klaas Wels als technisch directeur bij de Brabantse club.

Wels was tussen 2017 en 2021 zelf hoofdtrainer van TOP en vertrok vorige zomer naar MVV Maastricht. Daar werd hij twee maanden geleden op straat gezet vanwege teleurstellende resultaten. Daarop keerde hij een week geleden terug bij TOP, waar hij aan de slag gaat als technisch directeur. Wels is daarmaa de opvolger van Peter Bijvelds, die inmiddels werkzaam is bij De Graafschap.

De terugkeer van Wels betekent dus het einde van de samenwerking tussen TOP en Peeters. 'We zijn na rijp beraad tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende synergie is in de ideeën tussen onze nieuwe technisch directeur en onze huidige trainer Bob Peeters. Bob onderschrijft dit. Op basis hiervan is in onderling overleg met Bob de lastige beslissing genomen om de samenwerking niet te verlengen', is te lezen op de clubwebsite.

Peeters moet dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. De Belgische oefenmeester besloot het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met TOP op de vijftiende plaats. Eerder was hij in België werkzaam bij Cercle Brugge, KAA Gent, Waasland-Beveren, Lokeren en Westerlo. Ook stond hij tussendoor op Engelse bodem voor de groep bij Charlton Athletic.

Reacties

gerelateerd