Klopp komt in aanloop naar climax met goed nieuws over Van Dijk

20 mei 2022, 19:01

Jürgen Klopp heeft goede hoop dat hij zondag kan beschikken over Virgil van Dijk en Mohamed Salah. Liverpool maakt zich op voor de ontknoping in de Premier League en moet in eigen stadion winnen van Wolverhampton Wanderers. Toch weigert Klopp grote risico's te nemen met zijn spelers.

"Het ziet er voor nu goed uit", liet Klopp weten via de clubkanalen van Liverpool. "Maar ik weet nog niet wat we dit weekend met deze jongens gaan doen. Ik snap natuurlijk voor de volle honderd procent dat Salah met Heung-min Son is verwikkeld in de strijd om de topscorerstitel. We kunnen echter geen risico's nemen. Gelukkig begrijpt Mo dat zelf ook, daar is geen twijfel over mogelijk."

Toch houdt Klopp nog een kleine slag om de arm. Dat geldt ook voor Joe Gomes en Fabinho. "De jongens moeten nog wel wat stappen maken en dan zullen we zien. Het heeft mijn voorkeur dat ze allemaal kunnen spelen, ook om weer ritme op te doen. Ik hoop dat ze in ieder geval op de bank kunnen zitten, dan kunnen we ze eventueel laten invallen. Maar dat moeten we afwachten. Ik kan het nog niet met zekerheid zeggen."

Premier League

Liverpool speelt zondagmiddag (17.00 uur) op Anfield tegen Wolverhampton. In de strijd om het kampioenschap in de Premier League moet de ploeg van Klopp winnen. Dan is het alsnog afhankelijk van Manchester City, dat de slotdag begint met een puntje meer. City speelt thuis tegen Aston Villa. Voor Liverpool wacht volgende week zaterdag ook nog de finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen