Sinisterra kijkt uit naar clash met oude bekende tijdens finale Feyenoord

Sinisterra kijkt uit naar clash met oude bekende tijdens finale Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 mei 2022 – De Europese finale van Feyenoord tegen AS Roma is misschien nog wel extra bijzonder omdat Rick Karsdorp bij de Italianen speelt. De jeugdexponent van de Rotterdamse club vertrok in 2017 naar Roma en keerde in 2019/20 op huurbasis nog eens terug. In dat seizoen maakte hij ook kennis met zijn tegenstander van woensdag: Luis Sinisterra.

Tijdens een persmoment op het trainingskamp in Lagos werd de Colombiaan gevraagd naar het spelen tegen zijn oud-ploeggenoot. Daarbij sprak hij zeer lovende woorden. "Hij is een grote speler en een geweldig persoon, waar ik een jaar lang teamgenoot van ben geweest", begon Sinisterra.

"Ik weet wat een verdediger goed maakt en ik denk ook zeker dat hij een goede verdediger is. Het wordt leuk om tegen hem te spelen. Ik wens hem het beste en hoop op een mooie en goede wedstrijd tegen hem", aldus Sinisterra, die dit seizoen goed was voor liefst 23 goals en 14 assists namens Feyenoord.

Finale
Feyenoord heeft een lange weg afgelegd naar de finale van de Conference League, maar tevreden is het nog lang niet. "Het is een geweldige ervaring geweest, maar het belangrijkste hebben we nog niet gehad. We zijn nu zo ver gekomen, dat we deze prijs ook moeten pakken." De finale wordt op 25 mei om 21:00 uur afgewerkt in Tirana. 

Reacties

gerelateerd