Spezia houdt reservekeeper Zoet definitief uit handen Feyenoord

20 mei 2022, 15:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeroen Zoet heeft zijn Italiaanse avontuur bij Spezia met twee seizoenen verlengd. De doelman kwam door zijn aflopende contract naar verluidt in aanmerking voor een terugkeer naar de Eredivisie bij Feyenoord, maar ligt nu weer tot medio 2024 vast.

Beide partijen leken al in te zetten op die contractverlenging en vrijdagmiddag werd deze officieel. Tegelijkertijd zouden verschillende Eredivisieclubs Zoet hebben gevolgd, waarvan Feyenoord het meest concreet genoemd werd. Ook daar zou hij overigens reservekeeper zijn achter doelman Justin Bijlow. Dat zag de oud-PSV'er dus niet zitten. Liever blijft hij in La Spezia de strijd aangaan met eerste keeper Ivan Provedel.

Reactie

"Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd en dat ik nog mooie moment bij deze club mag ervaren", zei Zoet op de clubwebsite. "Mijn familie en ik zijn hier echt gelukkig, we voelen ons thuis. Ik ben klaar om de sportieve uitdagingen die ons te wachten staan aan te gaan." Spezia verzekerde zich dit seizoen van lijfsbehoud in de Serie A.

Hoewel Zoet daarin niet vaak onder de lat stond, sprak president Philip Platek toch lovend over zijn rol. "Jeroen is een voorbeeldige professional, met een mooie carrière achter zich. Zijn ervaring van groot belang zijn voor de groei van onze jonge talenten. We zijn blij dat we hem ook de komende twee jaar aan ons hebben kunnen binden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajax666
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie wil er nou naar 010 vanuit het buitenland, moet je veel te veel inleveren!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen