Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Opvallend: Duitse speler wil weg bij Benfica door komst Schmidt'

'Opvallend: Duitse speler wil weg bij Benfica door komst Schmidt'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 mei 2022 – Niet iedereen bij Benfica ziet de komst van Roger Schmidt zitten. Diens landgenoot Julian Weigl wil de club namelijk verlaten vanwege de aanstelling van de vertrekkende PSV-trainer. De verdedigende middenvelder ziet voor zichzelf geen rol weggelegd in het voetbal dat Schmidt wil spelen.

Met dat opvallende nieuws pakte de Portugese krant Record vrijdag uit. De 26-jarige Weigl speelde niet eerder onder Schmidt, maar weet wel dat het systeem dat de coach graag hanteert, hem niet past. Hij heeft daarom zijn zaakwaarnemer gevraagd een nieuwe club voor hem te zoeken. Benfica zou daarbij een transfersom van twintig miljoen euro in gedachten hebben.

Tweeënhalf jaar lang was Weigl een vaste basiskracht bij Benfica, dat hem in januari 2020 overnam van Borussia Dortmund. Eerder speelde hij in Duitsland ook voor 1860 München. Weigl is daarnaast zesvoudig Duits international en maakte in maart van dit kalenderjaar na liefst vijf jaar zijn rentree in de nationale ploeg. Zijn contract in Lissabon loopt nog tot medio 2024.

Schmidt
De aanstelling van Schmidt bij Benfica zat er al even aan te komen, maar werd deze week ook echt wereldkundig gemaakt. Dat zijn komst gepaard zijn met veranderingen in de selectie, is duidelijk. Zo zou hij onder meer Mario Götze, Érick Gutiérrez en Mauro Júnior mee willen nemen van PSV. 

Lees ook: Hattrick? Schmidt denkt na Götze en Gutierrez aan derde PSV'er

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd