Schreuder-favoriet mee naar Ajax? "Denk dat dat mij wel ligt"

Schreuder-favoriet mee naar Ajax? "Denk dat dat mij wel ligt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 mei 2022 – Hans Vanaken zou het wel zien zitten om met Alfred Schreuder mee te verhuizen naar Ajax. De trainer noemde de middenvelder onlangs een speler die in Amsterdam goed mee zou kunnen. Toen hij daarmee geconfronteerd werd, maakte hij duidelijk dat Ajax zich wel zou mogen melden.

"Dat is wel iets om over na te denken", antwoordde Vanaken bij Eleven Insiders op de vraag op hij op eventuele interesse uit Amsterdam in zou gaan. "Sowieso de geschiedenis van Ajax en het spel dat ze spelen, ik denk dat dat mij wel ligt", aldus de 29-jarige Belg.

Schreuder zelf zou daarbij een belangrijke factor zijn. "Ik heb hem nu een halfjaar als trainer gehad en het is heel fijn werken met hem. Ik vind het oprecht jammer dat hij vertrekt, want ik had graag langer met hem willen werken. Zijn idee over voetbal vind ik leuk, z'n trainingen zijn heel fijn en ook als mens daarbuiten... Gewoon heel menselijk."

Vanaken is al jaren een van de sterkhouders van Club Brugge en draagt geregeld de aanvoerdersband. Dit seizoen was hij in 49 wedstrijden (alle competities) goed voor vijftien goals en twaalf assists. De negentienvoudig international van België heeft in Brugge nog een contract tot de zomer van 2025.

Reacties

gerelateerd