Franse media: Mbappé maakt zaterdagavond beslissing bekend

19 mei 2022, 23:43   Bijgewerkt: 21 mei 2022, 09:23

De soap rond Kylian Mbappé nadert zijn climax. Diverse Franse media melden dat de 23-jarige aanvaller zaterdagavond bekend gaat maken hoe zijn voetbaltoekomst eruitziet.

Dat zal hij doen rond 23.00 uur, na de seizoensafsluiter van Paris Saint-Germain tegen FC Metz. Eerder deze week maakte Mbappé al bekend zeer binnenkort, nog voor de komende interlandperiode, duidelijkheid te zullen verschaffen over zijn toekomst.

Er zijn, zoals het nu lijkt, twee opties: Mbappé verlengt zijn contract bij de Franse grootmacht of maakt de transfervrije overstap naar Real Madrid. Naar het zich laat aanzien, verkast Mbappé naar Real Madrid. Spaanse media schreven de afgelopen dagen dat de pijlsnelle aanvaller ervoor heeft gekozen zijn loopbaan bij De Koninklijke voort te zetten, ondanks dat PSG hem een betere aanbieding deed.

Maakt Mbappé daadwerkelijk de overstap naar Real Madrid, dan gaat hij zijn eerste buitenlandse avontuur aan. De aanvaller streek in 2017 neer bij PSG en maakte tot nu toe 168 officiële doelpunten voor de Franse grootmacht. Drie keer werd hij topscorer van de Ligue 1 en er is een goede kans dat hij de topscorerstitel ook dit seizoen wint.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen