'FC Barcelona en Atlético Madrid bereiden ruildeal voor'

'FC Barcelona en Atlético Madrid bereiden ruildeal voor'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 mei 2022 – FC Barcelona en Atlético Madrid bereiden volgens Cadena Cope een spectaculaire ruildeal voor. De Catalanen willen zich versterken met Álvaro Morata en hopen Antoine Griezmann te gebruiken als pasmunt.

De belangstelling van Barcelona voor Morata is niet nieuw. Xavi wilde de Spaanse aanvaller in januari al aan zijn selectie toevoegen, maar de overgang ketste af omdat Juventus hem niet liet gaan. De club uit Turijn huurde Morata het afgelopen seizoen van Atlético.

Naar het zich laat aanzien gaat Barça een nieuwe poging wagen voor Morata. Daarbij wordt Griezmann mogelijk als ruilmiddel gebruikt. Atlético heeft de optie om de Franse aanvaller nog een seizoen te huren van Barcelona en kan hem voor veertig miljoen euro definitief inlijven. Mocht Morata worden betrokken in de deal, dan neemt Barça genoegen met een lagere transfersom.

Lewandowski
Morata is zeker niet de enige aanvaller die in verband wordt gebracht met een overgang naar Barcelona. Robert Lewandowski is het hoofddoelwit van de Catalanen. Voor de Poolse spits ligt in Camp Nou een contract voor drie jaar klaar. Barça zou bereid zijn maximaal 35 miljoen euro over te maken aan Bayern München voor de komst van de Poolse doelpuntenmachine.

Reacties

gerelateerd