'Ten Hag voert gesprekken en woont seizoensafsluiter United bij'

19 mei 2022, 18:22

Erik ten Hag woont zondag de seizoensafsluiter van Manchester United tegen Crystal Palace bij. De 52-jarige trainer is woensdag per privéjet naar Engeland afgereisd, waar diverse gesprekken met nieuwe collega's op het programma staan.

Mitchell van der Gaag zou met Ten Hag zijn meegevlogen naar Londen. Het ligt in de lijn de vijftigjarige oefenmeester binnenkort wordt aangesteld als assistent van Ten Hag. Steve McClaren lijkt ook deel te zullen uitmaken van de nieuwe technische staf van Manchester United.

Ten Hag zal zondag aanwezig zal zijn op Selhurst Park om de spelers met wie hij volgend seizoen gaat samenwerken in levenden lijve in actie te zien, al zal het voor aantal spelers hun afscheidswedstrijd voor Manchester United worden. Zo melden Engelse media dat de Engelse grootmacht bereid is Aaron Wan-Bissaka en Eric Bailly te laten gaan. Onder meer Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard en Edinson Cavani staan voor een (transfervrij) vertrek.

Europees voetbal

Hoewel Manchester United zich niet meer kan plaatsen voor de Champions League, speelt het zondag nog wel ergens voor. The Red Devils moeten de zesde plaats vasthouden om zich te plaatsen voor de Europa League. Wordt de nieuwe club van Ten Hag nog ingehaald door West Ham United, dan rest slechts een ticket voor de Conference League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen