Ajax-aanvaller Antony fraaie transfer voorspeld: "Buitenlandse topclub"

19 mei 2022, 13:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-aanvaller Antony heeft veel indruk gemaakt in het afgelopen seizoen. De buitenspeler was een van de uitblinkers van de landskampioen en debuteerde in de nationale ploeg van Brazilië. Volgens oud-Ajacied Patrick Kluivert zal het dan ook niet lang meer duren voordat hij ook een transfer maakt naar het buitenland.

"Antony is een echte Ajax-aanvaller. Zijn baltechniek, de snelheid, de brutaliteit in zijn vaak beslissende acties: zo zien we het graag in Amsterdam", vertelt Kluivert tegenover Voetbal International over de aanvaller. "Of er nou twee of drie man in zijn rug staan, hij eist de bal op en is meteen dreigend. Hij zal zich nooit verschuilen. Ik denk dat het niet lang zal duren voordat Antony de stap naar een buitenlandse topclub gaat maken."

Ook Kiki Musampa heeft genoten van de rechtsbuiten, zonder wie Ajax minder gevaarlijk was en zelfs moest schakelen naar een systeem met twee diepe spitsen. "Antony is voor mij de speler van het seizoen. Ik houd van de bravoure in zijn spel. Hij wil niet alleen winnen, maar óók het publiek entertainen", aldus de voetballer, die zelf juist vanaf de linkerkant kwam.

Lees ook'Stevige concurrentie voor Ten Hag in strijd om gewilde Antony'

Ook Jaap Stam is onder de indruk geraakt van de Braziliaan. "Van de aankopen van de laatste jaren, kijk ik graag naar het spel van Antony. Soms overdrijft hij een beetje in zijn acties en zijn gedrag, maar het is een frivole en onvoorspelbare aanvaller, met snelheid en temperament in zijn spel." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Loek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit jaar nog niet verkopen,Ajax gaat anders in vrije val.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen