Veel vertrouwen in Van Bommel: "Top van België bestormen"

Veel vertrouwen in Van Bommel: "Top van België bestormen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 mei 2022 – Kees Jansma verwacht dat Mark van Bommel het goed zal doen als trainer van Antwerp FC. De oud-PSV'er is nog niet officieel aangesteld, maar Belgische media verwachten dat dat spoedig zal gebeuren. De samenwerking met technisch directeur Marc Overmars kan volgens Jansma een erg succesvolle worden.

Dat vertelde hij in de studio van Veronica. "Hij is wel toe aan een stap, hij moet weer aan de bak", vindt de analist. "Als één ding duidelijk is, is het dat Antwerp een rijke meneer heeft en opvallende mensen aantrekt. Ze willen de top van België gaan bestormen en dat gaan ze ook doen. Met Overmars, veel geld en Van Bommel, dan ga je successen halen in België."

Lees ook: 'Laatste hindernis uit de weg: Van Bommel op weg naar Antwerp'

Wim Kieft leek daar meer twijfels te hebben. "Je moet een beetje mazzel hebben in je carrière. Van Bronckhorst heeft dat bijvoorbeeld gehad. Die wankelde, kreeg een beetje hulp en dat is uiteindelijk goedgekomen", doelde hij op zijn moeizame fase bij Feyenoord, waar het Dick Advocaat was die in een adviserende rol te hulp schoot. Die 'mazzel' ontbreekt volgens hem tot dusver bij Van Bommel.

"Van Bommel is bij de eerste de beste stap onderuit gegaan bij PSV. Toen vervolgens ging hij in Duitsland ook onderuit. Je moet een beetje de mazzel hebben dat iemand je oppikt die jou kent en vertrouwen in je heeft." Dat gebeurt dus, nu Overmars Van Bommel naar Antwerpen haalt. Een aanstelling waar Kieft dus zijn vraagtekens bij zet. "Waar het vertrouwen op gebaseerd is, is mij onduidelijk."

Jansma nam het echter op voor de in de Bundesliga vroeg weggestuurde trainer. "Bij Wolfsburg is hij heel snel ontslagen, maar het is daarna niet echt veel beter gegaan met Wolfsburg (de club eindigde als twaalfde, red.). Dat is in ieder geval niet in z'n nadeel. De communicatie tussen Overmars en Van Bommel zal makkelijk zijn, hij zal zelf graag willen en hij krijgt geld voor spelers", somde hij de redenen op waarom hij denkt dat het wél een succes zal worden.

Reacties

gerelateerd