'Laatste hindernis uit de weg: Van Bommel op weg naar Antwerp'

18 mei 2022, 18:52   Bijgewerkt: 18 mei 2022, 19:03

Het lijkt nog maar een kwestie van tijd voor Mark van Bommel definitief aan de slag gaat als trainer van Antwerp FC. Ook RC Genk was in de race om de Nederlandse trainer vast te leggen, maar die club zou nu afgehaakt zijn. Een samenwerking met Marc Overmars is daarom aanstaande.

Deze week volgden de berichten over een nieuw, Belgisch avontuur voor Van Bommel elkaar in rap tempo op. In eerst instantie was het Genk dat de ex-trainer van PSV en VfL Wolfsburg hoog op het lijstje had staan. Vervolgens mengde ook het Antwerp van Overmars zich echter in de strijd om zijn handtekening. Het Laatste Nieuws wist woensdagavond te melden dat Genk inmiddels al definitief is afgehaakt. Van Bommel zelf is volgens de Belgische krant 'zo goed als rond' met Antwerp.

Van Bommel ging dit seizoen nog vol goede moed een avontuur aan bij het Duitse VfL Wolfsburg, maar hield het door de tegenvallende resultaten slechts een kleine vier maanden vol. 'Na zijn vertrek uit de Bundesliga werkte Van Bommel, die uiterst veeleisend wordt genoemd, aan zijn tekortkomingen', zo schreef de Belgische krant verder. 'Ondanks de vroege tegenslagen in zijn trainersloopbaan bleef hij overtuigd van zichzelf. Hij werd aangeboden bij Genk, dat hem zeker interessant vond, maar hij kiest uiteindelijk voor Antwerp.'

'Nederlands' Antwerp FC

In Antwerpen zal Van Bommel dus gaan samenwerken met Overmars, die in maart bij de club aan de slag ging na zijn veelbesproken vertrek bij Ajax. Ook aan zijn staf zal nog een Nederlander toegevoegd worden. Andries Ulderink zal overkomen van FC Twente, al is de onvrede daarvoor groot in Enschede.

Lees ook: Laatste woord over vertrek Ulderink bij Twente is nog niet gezegd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen