Feyenoord mét Bijlow naar Portugal, ook Malacia van de partij

Feyenoord mét Bijlow naar Portugal, ook Malacia van de partij

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 mei 2022 – Justin Bijlow stapt met Feyenoord mee op het vliegtuig naar Portugal, waar de Rotterdammers een trainingskamp beleggen ter voorbereiding op de UEFA Conference League-finale tegen AS Roma van volgende week. Ook Tyrell Malacia is van de partij. 

Bijlow staat al sinds begin maart aan de kant bij Feyenoord. De doelman was bezig aan een uitstekend seizoen, maar door een voetblessure kon hij zijn ploeg in de slotfase van het seizoen niet meer van dienst zijn. Bijlow keerde begin deze week al terug op het trainingskamp, waardoor de Feyenoord-aanhang serieus begint te hopen op een rentree in de finale tegen AS Roma. Die hoop wordt er niet minder op nu de goalie ook in Portugal van de partij is. 'Bijlow werkt hard aan zijn herstel en zet die werkzaamheden voort in Portugal', klinkt het op de clubsite. 

De Oranje-international is niet de enige speler die met pijntjes aan boord gaat van het vliegtuig. Gernot Trauner, Reiss Nelson en Malacia waren uit voorzorg allemaal niet van de partij in de laatste competitiewedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zondag, maar maken 'gewoon' deel uit van de selectie voor het trainingskamp in het Zuid-Europese land. Dat geldt ook voor Orkun Kökcü. De middenvelder, die zich dit seizoen serieus in de kijker heeft gespeeld, liet zich in het verloren thuisduel met FC Twente nog vervangen. 

Arne Slot heeft in zijn 26-koppige selectie ook een plekje ingeruimd voor Nesto Groen. De spits van de Onder 18 van Feyenoord sluit in Portugal voor het eerst aan bij de hoofdmacht. 

Reacties

gerelateerd