'Stevige concurrentie voor Ten Hag in strijd om gewilde Antony'

17 mei 2022, 20:32

De strijd om de handtekening van Antony lijkt snel los te gaan barsten. De aanvaller van Ajax heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en kan een mooie transfer gaan maken. Onder meer Manchester United, Liverpool en Newcastle United willen hem graag hebben.

Volgens het Braziliaanse medium UOL Esporte is de interesse van United natuurlijk niet bijzonder. Daar kan Antony immers opnieuw aan de slag onder trainer Erik ten Hag. De afgelopen twee seizoenen groeide de rechtsbuiten in de Johan Cruijff ArenA uit tot een onmisbare schakel. Een nieuwe samenwerking op Old Trafford zien beide partijen zeker zitten.

Toch neemt Antony de interesse van Liverpool ook zeer serieus. De handige linkspoot lijkt in eerste instantie weinig oren te hebben naar Newcastle United, dat wel de middelen heeft om hem naar Engeland te halen. In een eerder stadium werd de naam van Antony ook al in verband gebracht met onder meer FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Bayern München.

Antony (22) werd in de zomer van 2020 voor een kleine zestien miljoen euro door Ajax overgenomen van São Paulo. De international van Brazilië gaat nu hoe dan ook meer geld opleveren, al is het niet duidelijk wat Ajax graag wil vangen voor de smaakmaker. Antony werd tot nu toe twee keer landskampioen met Ajax en won ook een keer de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen