Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eerste buitenlandse avontuur voor Linssen komt 'steeds dichterbij'

Eerste buitenlandse avontuur voor Linssen komt 'steeds dichterbij'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 mei 2022 – Urawa Red Diamonds lijkt de nieuwe club te worden van Bryan Linssen. De aanvaller van Feyenoord wordt al enkele weken gelinkt aan een overstap naar Japan en het lijkt inmiddels een kwestie van tijd voor alle partijen tot een akkoord zijn gekomen.

RTV Rijnmond meldt dat de transfer 'steeds dichterbij' komt voor Linssen, die dit seizoen als basisspeler begon. De aanvaller was jarenlang buitenspeler, maar Dick Advocaat zette hem vorig seizoen al een aantal keer noodgedwongen in de punt van de aanvaller. Arne Slot koos ook voor Linssen als aanvalsleider. Vooral in de eerste seizoenshelft was hij op dreef. Daarna werd het aantal doelpunten minder, waardoor Cyriel Dessers uiteindelijk de voorkeur kreeg.

Linssen scoorde dit seizoen dertien doelpunten in competieverband en leverde daarnaast nog acht assists. Cijfers die in Azië voor interesse hebben gezorgd. Het betekent dat Feyenoord nog iets kan verdienen aan de aanvaller, die twee seizoenen geleden transfervrij overkwam van Vitesse. Linssen heeft in Rotterdam nog een eenjarig contract dat afgekocht moet worden door de Japanners.

Danilo
Feyenoord wordt al langer gelinkt aan Danilo, de spits die transfervrij is komende zomer. De aanvaller van Ajax staat hoog op het wensenlijstje van de Rotterdammers, maar het is niet bekend of hij gezien wordt als opvolger van Bryan Linssen. Mogelijk ziet technisch directeur Frank Arnesen ook een goede eerste spits in hem, aangezien Cyriel Dessers maar liefst vier miljoen euro moet kosten. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd