Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doodsoorzaak Lukoki: MMA-vechter gehoord als verdachte in onderzoek

Doodsoorzaak Lukoki: MMA-vechter gehoord als verdachte in onderzoek

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 mei 2022 – MMA-vechter Victor 'Tigri' K. uit Almere wordt als verdachte gehoord in het onderzoek rondom het overlijden van Jody Lukoki. De vechter was eerder verdacht in de moord op Esther Paul in 2017. Destijds werd hij niet veroordeeld, omdat er te weinig bewijs tegen hem was.

De politie Midden-Nederland bevestigt aan De Telegraaf dat K. wordt verdacht van mishandeling van de voetballer. "Er worden verschillende getuigen en verdachten gehoord deze week. Het onderzoek loopt nog. Het Openbaar Ministerie zal uiteindelijk het besluit tot vervolging nemen", aldus de woordvoerder. Op het lichaam van de overleden voetballer is inmiddels sectie uitgevoerd. Wat daar de uitslag van is, wil de politie niet naar buiten brengen op dit moment.

De zaakwaarnemer van Lukoki laat namens de familie van de voetballer weten dat hij is overleden na een gewelddadige ruzie. De advocaat van verdachte K. laat weten dat zijn cliënt niet de doodsoorzaak is van de voetballer. "Er is op een feest onenigheid geweest tussen Lukoki en familieleden. Mijn cliënt gaf mensen een lichte 'bitch-slap' om ze tot de orde te roepen en escalatie te voorkomen. Dat is alles. En mij is duidelijk verteld door de politie dat de dood van Lukoki niet het gevolg is van een mishandeling, maar van een bacteriële infectie."

Na de ruzie, waarbij Lukoki klappen zou hebben gekregen, ging de aanvaller naar het ziekenhuis wegens 'extreme hoofd- en kniepijn'. Na onderzoek bleek dat het been van de voetballer geamputeerd moest worden wegens van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort, mogelijk veroorzaakt door veelvuldig gebruik van lachgas. Na die ingreep werd hij in coma gehouden, waarna hij vorige week maandag overleed aan een hartstilstand. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd