Heracles Almelo moet het vege lijf zien te redden tegen Excelsior

18 mei 2022, 07:00   Bijgewerkt: 17 mei 2022, 23:43

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 18 mei.

Wedstrijden

Excelsior - Heracles Almelo (18.45 uur)

Niemand had een aantal wedstrijden geleden gedacht dat Heracles nog in de problemen zou komen, toen de ploeg de grens van 34 punten bereikt had. Maar de laatste drie duels gingen allemaal verloren, waar de concurrenten bleven sprokkelen. Het betekende play-offs én het vertrek van Frank Wormuth. Weet de club uit Almelo de vrije val te doorbreken of deelt Excelsior een extra tik uit?

Eintracht Frankfurt - Rangers FC (21.00 uur)

Giovanni van Bronckhorst kan zichzelf vanavond onsterfelijk maken door met Rangers FC de Europa League te winnen. De Schotten verrasten vriend en vijand door Borussia Dortmund en RB Leipzig uit te schakelingen. Gaat de club met een Duitse hattrick de Europese beker in de lucht houden of grijpt de Nederlandse trainer net naast het eremetaal?

Voetbal op tv

18.45 uur: Excelsior - Heracles Almelo, ESPN, live verslag van het duel in strijd om promotie/degradatie.

21.00 uur: Eintracht Frankfurt - Rangers FC, ESPN en Veronica, live verslag van de Europa League-finale.

21.30 uur: Vandaag Inside, SBS6, praatprogramma.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen